Nöje för alla!

Vi arrangerar alla typer av evenemang och live-konserter. Ta gärna en titt på vårt program av kommande evenemang! 

Viktigt meddelande!

På grund av Coronaviruset har den Svenska regeringen valt att stoppa alla allmänna sammankomster som innefattar mer än 50 personer. Beslutet gäller från och med den 12 mars och tillsvidare och våra släppta evenemang är antingen inställda, eller flyttade till 2021. Regeringen meddelar att beslutet och gällande restriktioner kommer att revideras löpande. Vi följer utvecklingen och kommer kontinuerligt publicera information som berör våra kommande evenemang. Återköp av biljetter: Redan köpta biljetter till inställda evenemang betalas automatiskt tillbaka inom 10 arbetsdagar efter det att aktuellt evenemang officiellt ställts in. 

PRE PARTY
Glada Hudik Summerweek firar 
10-års jubileum! Live på scenen 
TT Grace och The Go Getters  
Lördag 1/5 kl. 21:00-02:00

Småstadsliv 3 april 2021

agneta
Lördag den 3 april 2021

Vårens roligaste helkväll.

Middag kl.17:00.  |  Show kl.19:00

LIVE PÅ SCENEN EFTER SHOW:
HELSINGEFYR

ingemar
Småstadsliv går på Krogen 2.0

Som Småstadsliv tidigare berättat så är hela deras turné framflyttad pga Covid-19. Den Svenska regeringen har valt att stoppa alla allmänna sammankomster över 50 personer. Evenemanget är därför flyttat till den 3 april 2021 & köpta biljetter gäller automatiskt till det nya datumet.

______________

Livet fortsätter i den lilla Småstaden där Tony Ljungström lämnat sin karriär som dansbandssångare bakom sig. Nu har han istället öppnat Tonys Bar som blir småstadens samlingspunkt. Anette Nyström flyttar hem och tar över sitt föräldrahem.

En lite salongskanonberusad Ingemar får en delikat lucköppning serverad. Jaktlaget med Örjan i spetsen försöker skrämma hemvändande Anette med en rysk bögvarg. Sölve ser döden i vitögat och Agneta Patrull får besök av Morgana Savann från Arjeplog. Men vem fan är Lars Wallin?
Allt detta och lite till i showen ”Småstadsliv går på krogen” 2.0

orjan

På scen:
Christer Johansson • Tony Ljungström
Jonna Ekström • Hans Berg

Tvårättersmiddag

V A R M R Ä T T
Oxfilétourndos med potatiskaka

D E S S E R T
Chokladtarte med äppelkompott
395 kr 

För att se show behövs showbiljett.

Efter Småstadsliv bjuder vi in till party i Fabriken med Helsingefyr

På grund av Covid-19 har den Svenska regeringen valt att stoppa alla allmänna sammankomster över 50personer, därav måste detta evenemang flyttas till den 29 maj 2021. Alla köpa biljetter gäller till det nya datumet. Vi hoppas på er förståelse <3 

Årets nostalgitripp kommer till Hudiksvall och Aktivitetsfabriken och plockar med sig 4 artister som tar oss tillbaka till eurodiscots storhetstid. Vi minns saker som VHS band, Snake på Nokia 3210, ZTV och tuggummit Jenka. Samtidigt som vi fortfarande sjunger med i bilen och kan texterna utantill då låtar som The Ride med Basic Element och Trust Me med Pandora dyker upp. Oavsett om du är 75år eller 18år så är detta en fest ni inte vill missa, så plocka fram din Champion tröja, Fruit Of The Loom byxorna och dina Buffalos-skor och boka din biljett!

 

 

Följ oss!

Följ oss i sociala medier och ta del av spännande nyheter och tävlingar!