Evenemang

Här på Aktivitetsfabriken är det alltid något roligt som händer. Förutom våra återkommande events såsom quiz-kvällar och after works anordnar vi allt ifrån mässor och julshower till konserter och galor. Spana in evenemangskalendern nedan för att se vad som är på gång just nu!

Evenemangskalender

01 Mar

Sportquiz

Ta med dina vänner eller kollegor och testa era kunskaper i ett roligt och fartfyllt quiz. För nu är det återigen dags för Aktivitetsfabrikens populära sportquiz som även rymmer musik och onödigt vetande – allt under ledning av quizmaster Empa Strandell. Säkra din plats genom att maila empa@aktivitetsfabriken.se.

2024-03-01

15 Mar

På spåret

Vart är vi på väg? Empa Strandell och Petter Andersson agerar Aktivitetsfabrikens egna Kristian Luuk och Fredrik Lindström under en afton där ni på storbildsskärm får följa med på resor genom Sverige och ut i världen, med kluriga ledtrådar och följdfrågor som sätter er allmänbildning på prov. Boka bord genom att maila empa@aktivitetsfabriken.se.

2024-03-15

24 May

Hylla Galan

Välkommen till Hudiksvalls största och festligaste galakväll! Under en helkväll får du njuta av en trerätters middag med fullspäckad underhållning från scenen samtidigt som du får möjlighet att träffa och interagera med företag, personer och organisationer som spelar en viktig roll i Hudiksvall.

2024-05-24

Köp din biljett här