Hej Aktivitet!

I Aktivitetsfabriken hittar du Hej Aktivitet! som anordnar kostnadsfria och meningsfulla aktiviteter som bidrar till ökad hälsa, inkludering och integration i Hudiksvalls kommun. Här finns även Fritidsbanken – ett sportbibliotek där du kan låna utrustning helt gratis.

Hej Aktivitet!

I Aktivitetsfabriken hittar du Hej Aktivitet! som anordnar kostnadsfria och meningsfulla aktiviteter som bidrar till ökad hälsa, inkludering och integration i Hudiksvalls kommun.

Här finns även Fritidsbanken – ett sportbibliotek där du kan låna utrustning helt gratis. Hej Aktivitet! anordnar en rad olika aktiviteter, såsom Fotbollsfredag där unga mellan 12–25 år får en positiv mötesplats på fredagskvällar samtidigt som de håller sig fysiskt aktiva.

På Aktivitetsklubben får barn i mellanstadiet prova på olika sporter och äta mellanmål tillsammans, istället för att vara hemma själva innan föräldrarna kommer hem från jobbet.

Gratis aktiviteter för en meningsfull fritid

Hej Aktivitet! har ett brett utbud av olika aktiviteter som alla äger rum i sunda och trygga miljöer. Förutom ett flertal olika aktiviteter för barn och ungdomar erbjuder man även Gå-fotboll 55+ som är en motionsform för den äldre målgruppen där alla kan vara med oavsett förkunskaper och fysiska förutsättningar.

Genomgående för alla aktiviteter är att privatekonomi inte ska vara ett hinder för deltagande. Därför är alla deras verksamheter gratis.

Adress: Köpmanbergsvägen 1, Hudiksvall

Tel nr: 070-617 78 00

Mail: patrik.hedman@strandsif.se

Fritidsbanken

Alla får låna – allt är gratis! Brist på utrustning ska inte hindra dig från att vara aktiv. Hos Fritidsbanken kan du därför låna utrustning för en aktiv fritid, som till exempel skidor, skridskor, fotbollsskor, inlines och mycket mer. Det fungerar som ett bibliotek fast med sport- och fritidsprylar, och utlåningstiden är 14 dagar. Klicka på knappen nedan för att se vad som finns i lager just nu.