House Be - coworking på norrländska

På House Be väljer du själv hur din arbetsplats ska se ut. Föredrar du ett skrivbord i ett öppet kontorslandskap där du kan småprata med bordsgrannarna? Eller vill du kunna stänga dörren om dig i en egen studio? Oavsett vilket medlemskap som passar dig bäst så kommer du att märka att det ger energi och inspiration att sitta tillsammans med andra människor och företag.

Mycket mer än kontorshotell

House Be är så mycket mer än ett vanligt kontorshotell. Varför? Jo för att de har så mycket mer att erbjuda än sköna stolar och höj- och sänkbara skrivbord. Hemligheten är att de med sina värdeord Work. Play. Be. som grund bygger en kultur som får varje individ att känna sig välkomnad, uppskattad och bidragande.

Vill du hänga med på gemensamt träningspass, after work, korvgrillning eller pingisturnering? Eller föredrar du att lägga din tid på individuellt fokusarbete och nyttja inspirerande nätverksträffar och intressanta föreläsningar?

Här formas både nya vänskapsrelationer och ett professionellt nätverk på ett naturligt sätt.

Flexibel arbetsplats

På House Be väljer du själv hur din arbetsplats ska se ut. Föredrar du ett skrivbord i ett öppet kontorslandskap där du kan småprata med bordsgrannarna? Eller vill du kunna stänga dörren om dig i en egen studio?

Är ni ett mindre företag som vill nätverka och hitta nya affärskontakter i ett modernt kontor? Eller vill du kanske bara titta in då och då och få tillgång till inspirerande events, skrivare och gott kaffe?

Oavsett vilket medlemskap som passar dig bäst så kommer du att märka att det ger energi och inspiration att sitta tillsammans med andra människor och företag. Välkommen att titta in och träffa de vänner som redan hängt jackan i hallen.

Vill du veta mer?

Kontakta Community Manager Anna Bodell för att boka in en visning av lokalerna och se vad House Be kan göra för ert företag.

Kontaktuppgifter

Anna Bodell
070 332 80 93
anna@housebe.com