Hudikgympan

Här får barn och unga möjlighet att utvecklas genom variationsrik träning samtidigt som de bygger sammanhållning, uppmuntrar och stöttar varandra. Föreningen inkluderar människor i alla åldrar med träning för deltagare från 0–99 år.

Gymnastik för barn och ungdomar

Hos Hudikgympan står gymnastik, glädje och gemenskap i fokus. Här får barn och unga möjlighet att utvecklas genom variationsrik träning samtidigt som de bygger sammanhållning, uppmuntrar och stöttar varandra. Föreningen inkluderar människor i alla åldrar med träning för deltagare från 0–99 år. Men att få just barn och ungdomar i rörelse är något man brinner extra mycket för.

Därför finns en stor bredd i barn- och ungdomsgymnastiken. Här kan du välja bland truppgymnastik, redskapsgymnastik, barngymnastik och parkour.

Det finns även en populär danssektion där barn och ungdomar kan utforska nya dansstilar samtidigt som de har roligt tillsammans.

Kvalitet och kompetens

Hos Hudikgympan kan du som förälder känna dig trygg med att det alltid finns vuxna huvudtränare som får en gedigen utbildning för att säkerställa att träningen bedrivs på ett säkert sätt, att rätt teknik lärs ut och att träningen anpassas efter individens förmåga.

Genom utbildning och värdegrundsarbete har ledarna fått de verktyg som behövs för att hjälpa unga att utveckla sin sociala förmåga, att motverka utsatthet och att bidra till att barn och unga blir trygga och ansvarsfulla individer.

Gympa för alla

Vuxna kan träna variationsrik gruppträning på Gymmix, som erbjuder allt ifrån klassiska gympapass och danspass till yoga, Soma Move och högintensiv träning. Mottot är att alla ska kunna delta utifrån sina egna förutsättningar – oavsett tidigare träningsvana. Ingen förbokning behövs till något av passen. Det är bara att droppa in! Och självklart får du prova på gratis första gången du tränar. I gruppen Alla Kan Gympa kan alla gymnaster, oavsett funktionsvariation, träna för att nå sin fulla potential och få uppleva glädjen i att röra sig efter sin egen förmåga.