I Balans

Välkommen till Hudiksvalls mest kompletta träningsanläggning. Hos I Balans finns något för alla – från nybörjarmotionären till den inbitne träningsfantasten. Det breda utbudet ger dig de bästa förutsättningarna till variationsrik träning som gör att du lättare håller motivationen på topp.

Hudiksvall mest kompletta gym

Välkommen till Hudiksvalls mest kompletta träningsanläggning! På I Balans är atmosfären avslappnad och välkomnande. Visste du exempelvis att personalen jobbar hårt för att lära sig namnen på alla medlemmar? Det ger en familjär stämning som märks tydligt.

Hos I Balans finns något för alla – från nybörjarmotionären till den inbitne träningsfantasten. Förutom ett stort och toppmodernt gym med alla redskap, vikter och maskiner du kan tänkas behöva finns gruppträningspass såsom spinning, yoga, Soma Move, Hiit & Run, Kettlebell och Bootcamp. Det breda utbudet ger dig de bästa förutsättningarna till variationsrik träning som gör att du lättare håller motivationen på topp.

Här kan du även spela padel med vänner och avsluta passet med en avkopplande stund i bastun för att sedan ta något gott att äta eller dricka i loungen.

Helhetskoncept inom träning och hälsa

På I Balans finns en stor avdelning för funktionell träning som har blivit en alltmer populär träningsform de senaste åren.

Funktionell träning liknar de rörelser du utför i vardagen eller när du idrottar, och gör att du utvecklar din styrka, smidighet, balans och koordinationsförmåga. Dessutom aktiveras muskelgrupper som du inte kommer åt med din vanliga träning, samtidigt som du förebygger problem såsom ryggont eller stelhet. Det är med andra ord en investering i din framtida hälsa.

Eftersom I Balans har utvecklat helhetskoncept med träning och hälsa i fokus rymmer verksamheten även en bredd av specialistkompetenser. Här kan du boka massage, personlig träning och fysioterapi med specialistkompetens inom idrottsmedicin så att du kan känna dig trygg med att du får hjälp att ta hand om din kropp på bästa sätt.

Vill du teckna ett medlemskap?

För aktuella priser, öppettider och tecknande av medlemskap besök ibalans webbsida genom att klicka på knappen nedan.