Jobba hos oss

Vill du bli en del av vårt gäng? Här på Aktivitetsfabriken är ingen dag den andra lik. Det innebär att du kommer att ha ett variationsrikt och roligt arbete – i ett glatt och sammansvetsat team.

Lediga tjänster

Aktivitetsfabriken växer så det knakar! Just nu är vi inne i en expansiv fas där vi kommer att utöka verksamheten med hotell, spa, ishockeyhall och boulehall. Därför söker vi fler hängivna och härliga människor som vill bli en del av vårt gäng. Vill du vara med på vår tillväxtresa? Här hittar du alla lediga tjänster som vi rekryterar till i dagsläget. Välkommen att maila din ansökan till henrik@stromtorpet.se.

Marknads- och försäljningschef

Som marknads- och försäljningschef på Aktivitetsfabriken ansvarar du för den övergripande försäljningen av verksamhetens olika erbjudanden, samtidigt som du säkerställer effektiv marknadsföring i relevanta kanaler. Du kommer att ha en nyckelposition i företaget och blir den sammanhållande länken mellan de olika verksamheterna i företaget. I rollen tar du fram en årlig aktivitetsplan, skräddarsyr paketerbjudanden inom exempelvis, hotell, restaurang, konferens, spa och sportaktiviteter. Samtidigt säkerställer du att produktutbudet når marknaden och valda målgrupper. Vi ser att du har ett starkt affärsintresse och därigenom bidrar till att utveckla verksamheten och öka lönsamheten. Erfarenhet av affärsdriven marknadsföring inom hotell, restaurang eller konferens är meriterande.

Sportchef

Vi söker en sportchef till Aktivitetsfabriken som är redo att axla det övergripande ansvaret för de idrottsliga aktiviteterna i huset. Rollen innebär att du blir spindeln i nätet för all sportrelaterad verksamhet – i nära kontakt med våra befintliga hyresgäster inom träning, hälsa och idrott, den stora idrottshallen samt vår planerade boule- och aktivitetshall. I din tjänst kommer du att fungera som spindeln i nätet, där du arbetar aktivt med att utveckla erbjudanden, planera evenemang och hitta nya försäljningskanaler. Du känner dig hemma i sportens värld, samtidigt som du har ett naturligt affärsdriv som kan generera nya inkomstkällor och öka intäkterna. Som person är du initiativrik, självgående och social, och har lätt för att inspirera och kommunicera med andra människor.

Biträdande kökschef

Till Aktivitetsfabriken och Maln Hav & Krog söker vi en biträdande kökschef. I din roll har du ansvaret för den dagliga produktionen i restaurangen när kökschefen inte är på plats. Vi söker dig som har relevant utbildning och erfarenhet för tjänsten. För att lyckas väl i rollen har du ett öga för detaljer såväl som för helheten. Du är noggrann, tycker om att arbeta i ett högt tempo och har god förmåga att prioritera och delegera arbete i köket. Du är kreativ och passionerad i din matlagning samtidigt som du har ett helhetsperspektiv där du kvalitetssäkrar maten och säkerställer en effektiv tillagningsprocess.

Kock

Vi söker en kock till Aktivitetsfabriken och Maln Hav & Krog. Är du kvalitetsmedveten och har en passion för matlagning med högklassiga råvaror? Då är detta jobbet för dig. Du bör har relevant yrkeserfarenhet, och som person är du noggrann, ambitiös och stresstålig. Vi ser även att du har god samarbetsförmåga och att du bidrar aktivt till en positiv arbetsmiljö. Hos oss får du utvecklas och bidra med all din kompetens. På köpet har vi roligt på jobbet!

Serveringspersonal

Vill du jobba på Hudiksvalls härligaste havsläge i sommar? Maln Hav & Krog söker restaurangpersonal – med möjlighet till förlängning på Aktivitetsfabriken i höst. Vi söker dig med relevant erfarenhet inom restaurang och service, men i rekryteringen kommer även personliga egenskaper och inställning att värderas högt. För att passa bra hos oss tror vi att du har lätt till ett leende och gärna vill göra det lilla extra för att tillgodose våra gästers behov och önskemål. Du är stresstålig, ansvarstagande och en lagspelare som bidrar med positiv energi i teamet.

Diskare

Vill du jobba vid Hudiksvalls bästa havsläge på Maln Hav & Krog i sommar? Som diskare har du en viktig roll i den dagliga driften i restaurangen, och kommer att ingå i ett team som värdesätter dig. Du arbetar strukturerat i ett stundtals högt tempo. Därför söker vi dig som har klipp i steget och som inte har något emot att hugga i där det behövs. I övrigt är du självgående och har god samarbetsförmåga. Tidigare erfarenhet är inget krav. Du kommer att få lära upp dig på plats.

Bartender

Till sommarsäsongen 2024 söker vi på Maln Hav & Krog dig som känner dig hemma bakom baren och som med din positiva och utåtriktade karaktär alltid ser till ge våra gäster ett trevligt bemötande. Du kan arbeta självständigt i baren men förstår vikten av teamkänslan i restaurangen som helhet. Vi tror att du har tidigare erfarenhet som bartender och att du kan prestera i ett högt tempo. Du är snabb, noggrann och effektiv samtidigt som du alltid gör ditt yttersta för att göra gästen nöjd.