Om Aktivitetsfabriken

Här ryms allt ifrån lunchrestaurang, coworking, konferenslokaler och frisör till en rad olika aktiviteter såsom gym, padel, gymnastik, dans och fysioterapi. Vi anordnar även konserter, quiz och andra evenemang.

En mötesplats i hjärtat av Hudiksvall

I hjärtat av Hudiksvall har en ny mötesplats vuxit fram. Aktivitetsfabrikens nyrenoverade lokaler rymmer ett spännande kluster av verksamheter där möten, mat, hälsa och arbete står i fokus. Och fler är på ingång.

För vi tror att det behövs en plats där olika företag och olika människor kan mötas så att synergier kan uppstå. En plats där människor i alla åldrar vill vara, umgås och uppleva. 

Glada Hudik har redan ett unikt, regionalt karaktärsdrag som vi har tagit fasta på. Vänligt, prestigelöst och välkomnande. Lite så vill vi uppfattas.

Allt under ett tak

Vi har gjort det enkelt för dig. Här hittar du restaurang, co-working, gym, padel, frisör och ett flertal olika idrottsverksamheter – under ett och samma tak. En stad i staden skulle man kunna kalla det.

Utan att ens lämna huset kan du jobba och luncha för att sedan spela padel med vänner och runda av kvällen på något av våra evenemang, såsom quiz-kväll, after work eller föreläsning.

Eller varför inte träna på gymmet, unna dig en massage eller klippa en ny frisyr medan barnen går på handboll eller dans? Här går livspusslet ihop!

Fler än 2000 besökare dagligen

Genom våra dörrar passerar dagligen cirka 2000 besökare. Som gäst välkomnas du in i den stora fabrikshallen som är husets hjärta och vardagsrum. Den fungerar även som ett nav från vilket du enkelt når alla verksamheter i huset.

Att fastigheten tidigare utgjorde HIAB:s fabrikslokaler kommer du att märka. Här finns en stolt historia och vi har varit noga med att bibehålla den industriella atmosfären.

Nu har gamla verkstäder omvandlats till moderna ytor, och vi fortsätter att arbeta nytänkande mot målet att skapa Hudiksvalls främsta mötesplats. Välkommen hit du också!